MLM, mariborska livarna, stečaj, delavci Svet24.si

Odpuščanja: Katera podjetja so se odločila za ...

turist_2 Svet24.si

Turist v Hitlerjevem rajhu

jaroslav haščak Necenzurirano

Bobinac, Smrekar in Mijatović prodajajo Športno ...

upravna enota tobacna sr Reporter.si

Tobačna je zlata jama za tega bogatega Slovenca: ...

doncic Ekipa

Dončić je tako odgovoril vsem kritikom, ki ga ...

Avstralski načrt predstavlja eno najstrožjih Revija Stop

Družabna omrežja samo za starejše od 16 let!

gios bicevskis 24 af Ekipa

Igralca Olimpijinega tekmeca ustrelil oče, znane ...

Novice Novo mesto

Foto: Niso le menza s postano hrano

Piše: RK

Čas objave:
13.02.2019 14:25

Na ŠCNM se tudi s Scidrom-om borijo proti temu, da bi bili le menza s postanim menujem. Vsak dan se rojevajo novi recepti, kuhajo sveže ideje in raziskujejo nove sestavine.

Počasi difundirajo v novo kuhinjo, kjer se bodo še bolj zavzeto in z veseljem lotevali novih znanstvenih jedi.

Zdaj so si opremili nove prostore, kjer bo nastalo še veliko 'okusnih jedi', odmevnih projektov.

Obenem se zahvaljujejo vsem, ki so prispevali, da je prišlo do realizacije te ideje.

Vabljeni vsi, ki jih raziskovalna “kuhinja” zanima na informativni dan na ŠCNM, kjer bo na voljo še več informacij, dijaki pa bodo z veseljem pokazali tudi praktično delo pri Scidromu.

Več na http://scidrom.sc-nm.si/2019/02/11/nismo-le-menza-s-postano-hrano/